REKONSTRUKCIJA CESTE KULA – KRVAVAC

REKONSTRUKCIJA CESTE KULA – KRVAVAC

Poduzeće za Dubrovnik-ceste  tijekom proteklih dana izvodi rekonstrukciju i djelomično širenje županijske ceste Ž-6217 i to od mjesta Kula Norinska do mjesta Krvavac. Investitor je Županijska uprava za ceste, a dužina rekonstruiranog dijela kolnika je oko 1000 m.  Radovi obuhvaćaju dijelom širenje postojećeg kolničkog dijela te asfaltiranje ceste od željezničkog prijelaza u Kuli Norinskoj do završetka uređene rive (Đermistona) u naselju Krvavac.

Završetak radova se očekuje tijekom ovog tjedna, s tim da će ovisiti i o vremenskim prilikama.

Ovim radovima će se poboljšati prometna povezanost Krvavca s Kulom Norinskom i Metkovićem te sigurnost prometa.

Prema riječima Načelnika općine Kula Norinske, Nikole Krstičevića, iduće godine će se raditi projekt na rekonstrukciji ulaza u mjesto Krvavac II i rješavanje kružnog toka u naselju Kula Norinska (kod spomenika), te je izražena nada da će se naći zajednički dogovor sa Hrvatskim cestama i Županijskom upravom za ceste, da  ti projekti uđu u plan za iduću godinu, i na taj način se riješe dva najkritičnija prometna mjesta u našoj općini na zadovoljstvo svih naših žitelja.

Ovim putem se pozivaju vozači da poštuju privremenu prometnu signalizaciju radi svoje sigurnosti i sigurnosti drugih sudionika u prometu.Skip to content