BLAGDAN GOSPE KARMELSKE

BLAGDAN GOSPE KARMELSKE

Nakon višednevnih događanja koja su predstavljala uvod u blagdan Gospe Karmelske, – zaštitnice župe Bagalovići, te dan Općine Kula Norinska, jučerašnji dan je obilježavan misama od ranog jutra počevši s misom zornicom u 4 sata, da bi se nastavilo svakih sat vremena misama, svečanom misom u 10 sati s procesijom, te misom zahvalnicom u 18 sati.

Osim duhovnog dijela, blagdan je obilježen i finalnom utakmicom između ekipe “Mmmm” i “Desne” koja je nakon regularnog dijela koji je završio 1:1, okončana izvođenjem jedanaesteraca gdje je bila bolja ekipa “Mmmm” S 3:2 te je osvojila Malonogometni turnir “Mario Nikolić – Kiš”.

Nakon svega  na večer je u Krvavcu organizirana zabava čiju je atmosferu zagrijavala grupa “Slatka tajna”, a koja je potrajala do sitnih jutarnjih sati uz veliki broj ljudi i dobru atmosferu.

Dani bogati događanjima uoči Gospe Karmelske se danas završavaju utrkom Lige mladih lađara u Krvavcu s početkom u 18.00 sati gdje nastupaju i 3 ekipe iz naše Općine i to ekipe “Tri sela” i “Gospe Karmelske” Krvavac u kategoriji do 25 godina, te “Ul Zvonimir Kaleb” u kategoriji do 18 godina.Skip to content