BRANITELJSKE ZADRUGE I BRANITELJI IZ NAŠE OPĆINE U KNINU

BRANITELJSKE ZADRUGE I BRANITELJI IZ NAŠE OPĆINE U KNINU

Jučer, 05. kolovoza na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u iznimno svečarskom i pobjedničkom raspoloženju u Kninu su se pod pokroviteljstvom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti predstavile braniteljske zadruge iz cijele Hrvatske. Od 50-ak zadruga koje su imale svoj štand, predstavila se i Braniteljska zadruga „Bagalovići“ iz Kule Norinske. Domaćini na štandu su bili Ante Jerković Primo iz Kule Norinske i Luka Jelčić iz Krvavca II.

Na navedenoj manifestaciji je svoj štand imala i Zadruga branitelja „Modrozelena“ iz Metkovića koju su predstavili Nebojša Jerković iz Kule Norinske te Mijo Vukušić iz Metkovića,a koji su predstavljali proizvoda mahom proizvedene u našoj općini (najviše s područja Desana).

Oba štanda su posjetili Predsjednica Vlade Jadranka Kosor, Predsjednik Sabora Luka Bebić, Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović te mnogobrojni ministri, saborski zastupnici i druge osobe iz političkog i javnog života Hrvatske.

Sajam je dobrodošao i za uspostavljanje novih i ušvršćivanje starih poslovnih veza i mogućnosti suradnje, ne samo među braniteljima, već i šire.Skip to content