“….VEĆ JE ETO LITO DANA…”

“….VEĆ JE ETO LITO DANA…”

Prošlo je nešto više od godinu dana otkada je službena stranica Općine Kula Norinska puštena u rad.

Nastojali smo biti glasnik događanja u našoj općini, prije svega onih koji spadaju u djelokrug rada, Općine, a onda i svega onog zanimljivog što se događa na području naše općine.

Tijekom ovih godinu dana rada, objavili smo 104 članka, izvještavali koliko smo mogli iz svakog mjesta, trudili se biti prisutni gdje je god to moguće.

Unatoč silnoj volji nismo bili u mogućnosti popratiti svaki događaj, ali nas veseli kad na vrijeme dobijemo informaciju od naših mješana o nekom zanimljivom događaju u općini koji možemo popratiti.
Svi mi želimo da naša općina napreduje, da sve bude transparentno i da naši stanovnici imaju što aktivniju ulogu u radu naše općine. Upravo je to bio cilj ove stranice – da svi mi znamo što se radi, kako se radi i što je to što muči, ali veseli našu općinu.

Bez lažne skromnosti možemo reći da je projekt službene stranice općine prošao uspješno. Iako smo među najmanjim općinama u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, informiranjem javnosti smo prestigli i mnoge gradove, a kamoli općine diljem Hrvatske.

To nije uspjeh uredništva ove stranice, već bogatstva ljudi koji su stvarali aktivnosti koje su mogle biti vijesti.

Rad općinara, aktivnosti crkovnara, nogometaša, lađara, pjevača, bućača, glumaca, organizatora fešti, radnih akcija, izviđača, te mnogih drugih – upravo taj rad je bio pokretač snage ove općine i ove stranice.

Naša općina ima potencijal, ima ljude i ima pozitivnu energiju usmjerenu na opću dobrobit te će uredništvo ove stranice uvijek pratiti pozitivan rad svih takvih subjekata.

Urednik

A. ŠprljeSkip to content