PREDSTAVLJAMO – MALONOGOMETNI KLUB “BONŽJU”

PREDSTAVLJAMO – MALONOGOMETNI KLUB “BONŽJU”

Nastojeći približiti općenito društveni život općine Kula Norinska i njenih stanovnika, kroz rad ove internet stranice ćemo predstavljati i razne aktivnosti građana koje su potekle kao njihova vlastita inicijativa. Tako ćemo nastojati opisati što veći broj sportskih, kulturnih i drugih skupina koje su svojim radom doprinijele bogatstvu života naše općine.

Danas ćemo ukratko opisati MNK “Bonžju” iz Krvavca koji večeras u 22 sata igra poluzavršnicu malonogometnog turnira na Kladi u Metkoviću.

Malonogometni klub “Bonžju” je osnovan 2006. iako još nisu registrirani kao sportski klub, odnosno kao udruga građana, u dogledno vrijeme se planira i to uraditi.

Od osnivanja su nastupili diljem Neretve u to na turnirima Klada, Rogotin, Krvavac, Višići i drugim mjestima.

Također su nastupali i na najznačajnijem turniru u Hrvatskoj – na turniru “Kutija šibica” u Zagrebu gdje su godine prošli u 2. kolo i ispali na penale.

“Bonžju” je ostvario zapažene nastupe te osvajao više trofeja i to

2006. – Krvavac, 3. mjesto

2007. – Rogotin, 3. mjesto

2009. – Rogotin, 3. mjesto

2010. – Rogotin, 1. mjesto

U Rogotinu su nastupili: Ivica Jerković, Marin Jerković, Dario Jerković, Darko Jerković, Ivan Ćendo, Danijel Ćendo, Hrvoje Ćendo, Ante Gnječ, Ivan Nikolić, Branimir Rakić, a na malonogometnom turniru na Kladi u Metkoviću, danas (petak) u 22:00, polufinale protiv Vida pored navedenih umjesto Marina Vučkovića igra Darko Jerković.

MNK Bonžju ima i svoju stranicu na kojoj možete pročitati više.

27. kolovoza 2010.Skip to content