ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA POVODOM DAN OPĆINE KULA NORINSKA

ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA POVODOM DAN OPĆINE KULA NORINSKA

Danas je u Domu kulture u Krvavcu održana svečana sjednica Općinskog vijeća općine Kula Norinska povodom dana Općine Kula Norinska.

Uvod u svečanu sjednicu je dao zbor Župe Bagalovići, nakon čega je sve nazočne pozdravio predsjednik Općinskog vijećaNikola Batinović. Sjednici su nazočili Župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić, dožupanicaMarija Vučković, svi neretvanski gradonačelnici – Grada Metkovića Stipe Gabrić, Grada Ploča Krešimir Veić, Grada Opuzena Ivo Mihaljević te načelnik Općine Slivno Smiljan Mustapić.

U svom osvrtu predsjednik Općinskog vijeća Nikola Batinović, te nakon njega načelnik Općine Kula Norinska Nikola Krstičević, dali su osvrt na dosadašnji rad te planove za budućnost, obrazlažući opravdanost pojedinih projekata i velike pozitivne učinke koji će se postići.

Nakon njih, govor je održao i župan koji je pohvalio dosadašnji rad dužnosnika Općine Kula Norisnka, ocjenivši ga kao iznimno angažiranim u što se osobno uvjerio tijekom svog mandata. Naglasio je da vidi perspektivu Općine Kula Norinska te će se zalagati za opstanak općina na našem području u eventualnoj reformi lokalne uprave i samouprave.

Svečanost je završena uručenjem godišnje nagrade Općine Kula Norinska i to župnom zboru „Gospe Karlemske“ iz Župe Bagalovići.Skip to content