STJEPAN GNJEČ OPET NIJE USPIO S KANDIDATUROM ZA PREDSJEDNIKA RH

STJEPAN GNJEČ OPET NIJE USPIO S KANDIDATUROM ZA PREDSJEDNIKA RH

Stjepan Gnječ, bivši vijećnik općinskog vijeća općine Kula Norinska, a odnedavno predsjednik Gospodarske stranke, nije uspio s kandidaturom za Predsjednika Republike Hrvatske za predstojeće predsjedničke izbore. Naime Stjepan Gnječ se pojavio u Državnom izbornom povjerenstvu s kandidaturom te više kutija u kojima je bilo navodnih 33.000 potpisa koje je u više navrata najavljivao po medijima, ali se po otvaranju kutija utvrdilo da su u kutijama prazni papiri te ga je Državno izborno povjerenstvo upozorilo da ima rok do ponoći da skupi potpise.

Iako je već par mjeseci najavljivao svoju kandidaturu te je u Zadru uz pratnju limene glazbe, kao kandidat svoje Gospodarske stranke, istu i službeno istakao, ovo mu je već druga nerealizirana kandidatura jer je i za izbore 2004. godine najavljivao kandidaturu. Ovaj put je također putem jedne od svojih internet stranica pompozno najavljivao kandidaturu, a otvorio je čak i posebnu “predsjedničku” stranicu koja je ostala u izradi.

Stjepan Gnječ, iako s prijavljenim prebivalištem u Krvavcu, već nekoliko godina živi u okolici Zadra, s tim da boravište ipak nije prijavio tamo.Skip to content