ZAVRŠEN TURNIR U MALOM NOGOMETU

ZAVRŠEN TURNIR U MALOM NOGOMETU

Na Gospu Karmelsku, 16.07. odigrana je završnica je 6.memorijalnog malonogometnog turnira „Mario Nikolić-Kiš“ u Krvavcu. Prije samog  finalnog ogleda, revijalnu utakmicu su odigrali  ekipe “Veterani 4. gardijske brigade” i “Prijatelji Marija Nikolića”. Pobjednik turnira je MNK Vid koji je u finalu svladao ekipu UL Stablina rezultatom 2:1. Vid je imao i mnogobrojnu navijačku podršku što je sigurno doprinijelo dobrom rezultatu Vida. Treće mjesto je osvojila ekipa “Stari se” u ogledu za treće mjesto protiv ekipe “Načelnika i donačelnika”.

Vidonjcima je dodijelnjena nagrada od 5.000 kn, medalje i pokal, UL Stabline za 2. mjesto 2.000 kn, medalje i pokal, a trećeplasiranoj ekipu “Stari se”, nagrada  od 1.000 kn te medalje i pokal. Medalje i prigodne pokale je uručio načelnik općine Kula Norinska Nikola Krstičević. Za najboljeg igrača turnira je proglašen  Robert Pjević iz ekipe Stablina, a za najboljeg strijelca Romeo Šunjić iz “ŠU Rogotin Columbia” koji je postigao 14 pogodaka.

Općina Kula Norinska je i ove godine pružila potporu organizatorima turnira Udruzi Gospa Karmelska Krvavac, i NK Maestralu.

Foto: www.vid.hr

Više fotografija možete vidjeti na stranicama Vid.hr i Vidonjac.com.

17.07.2011.Skip to content