USKORO NOVI ŽUPNIK ŽUPE BAGALOVIĆI

Crkva Gospe od karmela

USKORO NOVI ŽUPNIK ŽUPE BAGALOVIĆI

Ovog ljeta će uslijediti promjene svećenika/fratara u nekoliko neretvanskih župa pa tako i u Župi Bagalovići koja pokriva naselja Krvavac,Krvavac II; Kula Norinska, Matijevići, Momići i Podrujnica.

Don Augustin Radović, župnik Raduna (Kaštela), imenovan je župnikom župe Bagalovići,a  dosadašnji župnik don Nikola Bodrožić nakon župnikovanja u Bagalovićima premješten je u solinsku župu Sv. Kajo. Don Nikola Bodrožić će u Bagalovićima svoju službu obavljati  od 16. kolovoza. Don Nikola Bodrožić nosi velike zasluge u duhovnoj obnovi župe Bagalovići, dovođenju Fra Zvjedzana Linića na trodnevnu duhovnu obnovu 2007. godine, osnivanju molitvene zajednice, formiranju i održavanju crkvenih zborova koji su zabilježili brojne zapažene nastupe i koncerte, a što je bio i jedan od razloga za dobivanje javnog priznanja Općine Kula Norinska koje mu je dodijeljeno 15.07. uoči dana Općine.

Općina Kula Norinska se ovim putem želi zahvaliti don Nikoli Bodrožiću na dosadašnjem uspješnom pastoralnom radu te izraziti nadu da njegov daljnji rad neće biti nimalo manje usješan u novoj župi.

Jednako tako Općina Kula Norinska želi dobrodošlicu novom župniku uz želju za dobrom suradnjom.Skip to content