ZAVRŠEN OPĆINSKI TURNIR U BUĆANJU

ZAVRŠEN OPĆINSKI TURNIR U BUĆANJU

U petak 26. kolovoza u večernjim satima odigrana je zanimljiva završnica općinskog turinira u bućanju “Krvavac 2011”. Veliki dio kvalitetnih bućača iz naše općine sudjelovao je na ovom zanimljivom turniru. Nakon turnira je pripremljena zakuska i piće za sve sudionike.

Pobjednik općinskog turnira u bućanju za 2011 g, je ekipa u sastavu: Miro Vučković (Krvavac), Mile Jerković (Kula Norinska), Marin Vučković (Krvavac)  i Jerković “Čota” (Kula Norinska). Medalje  i veliki pehar im je  uručio načelnik općine Kula Norinske Nikola Krstičević. Rijetko savezništvo dvaju sela Kule i Krvavca se pokazalo pravim pogotkom  te je donijelo zasluženu pobjedu.

Drugoplasirana ekipa Podrujnice nastupila je u sastavu: Božo Marević, Marin Rastočić-Prčak (Borovci), Kaleb “Fis” i  Igor Marević. Medalje i pehar uručio im je gospodarstvenik i direktor firme Elektroputnik Krvavac, g. Nikola Jerković-Džoko.

Boćari iz Krvavca, inače prvi favoriti (neslužbenih) kladionica su nastupili u sastavu: Hrvoje Vučković,Gnječ- Major, Mirko Vučković-Dživo, Bruno Gnječ-Liće. Osvajanje 3 mjesta su zalužili pobjedom nad ekipom pobjedivši  Desana. Medalje i pehar uručio im je g. Veljko Bebić- Dundo.

Prvoplasirani Kuljani i Krvavčani!

Drugoplasirana Podrujnica

Trećeplasirani KrvavacSkip to content