NOVO RUHO KRVAVCA I KRVAVCA II

NOVO RUHO KRVAVCA I KRVAVCA II

Ovih dana Županijska uprava za ceste kao naručitelj putem izvođača radova –  poduzeća “Dubrovnik ceste” d.d, asfaltiraju dionicu županijske ceste u Krvavcu- Obala Ante Starčevića. Asfaltiranjem te dionice se zapravo prati radove na izgradnji rive u Krvavcu,a završetkom radova se završava dionica županijske ceste u dijelu koji prolazi kroz samo naselje Krvavac. Završetkom ovih radova Krvavac će imati najveći dio prometnica pod novim asfaltnim ruhom obzirom da su proteklih godina  asfaltirane gotovo sve prometnice na području tog naselja.

Inače Općina Kula Norinska je dogovorila sa izvođačima da se cesta na tom području proširi dovoljno kako bi se osiguralo parking mjesto za osobna vozila žitelja u toj ulici.
Prema riječima odgovornih u Hrvatskim vodama, tijekom ove godine bi se u potpunosti završili radovi na izgradnji rive u Krvavcu, te bi u Krvavcu II završili izgradnja pristaništa za trupice, kao i uređenje samog vodnog pojasa na tom području.

Završetkom ovih radova završit će se i jedan duži ciklus radova na uređenju obala naselja Krvavac i Krvavac II, a dobit će se potpuno nova vizura i iskoristivost prostora za javne potrebeSkip to content