NESTALI VUKUŠIĆ PRONAĐEN U NOVIM SELIMA

NESTALI VUKUŠIĆ PRONAĐEN U NOVIM SELIMA

Kako se službeno saznaje pronađen je Ivica Vukušić – Patak iz Otrić-Seoca i to na području Novih Sela te je prekinuta potraga.

Prema prvim ( neslužbenim) informacijama, Ivica Vukušić se dobar dio noći i veći dio dana proveo hodajući po nepreglednim terenima Kobiljače, Pozgle Gore i Novih Sela nakon čega se sam javio policiji koja ga je pokupila oko 16 sati na predjelu Novih Sela.

Nakon toga je odveden na lječnički pregled gdje su ustanovljene lakše ozljede u vidu ogrebotina koje najčešće nastaju zbog hodanja kroz gustu makiju.

Ivica Vukušić zv. Patak (52 godine) iz Otrić-Seoca je kako se neslužbeno saznaje nestao u sinoćnjim satima kada je krenuo ulov, ali se nije vratio iz lova u planirano vrijeme, te je jutros oko 04.00 sata obaviještena i policija o nestanku.

Tijekom dana pored mještana i djelatnika PP Metković, u potragu su se uključili i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, lokalno lovačko društvo te jedan helihopter i termovizijske kamere koje omogućavaju detektiranje topline (ljudskog tijela) u okolišu.

Nestali je i sam djelatnik PP Metković i mnogi će ga prepoznati kao djelatnika koji je svoju dužnost najčešće obavljao upravo na području grada Metkovića.

12.listopada 2012Skip to content