HUMANITARNA AKCIJA ZA MATEJA

HUMANITARNA AKCIJA ZA MATEJA

Drugoga lipnja 2014. metkovsku je obitelj Musulin potresla užasna vijest. Njihovom petogodišnjem Mateju je na KBC Split dijagnosticiran maligni tumor na mozgu, jedan od najtežih od svih tumora. Matej je žurno prebačen na zagrebački KBC Rebro gdje je 11. lipnja bio podvrgnut teškoj operaciji. Prema riječima liječnika operacija je bila složena i odstranjen je veći dio malignoga tkiva. Dječak je zatim upućen u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj gdje se provode tretmani oporavka.

Peteročlana obitelj Musulin se zbog tih okolnosti našla u teškoj financijskoj neprilici. Otac je bio pripadnik 116. brigade HV-a i trenutno je korisnik vojne mirovine, a majka je nezaposlena pa su troškovi liječenja, odlaska i boravka u Zagrebu za njih preveliki.

Mnogobrojni subjekti su se uključili u akciju skupljanja financijske pomoći za obitelj koja se inače uključivala za druge u humanitarnoj akciji. Akcija za sada nema vremenskoga ograničenja, a cilj joj je na izdvojenome računu Crvenoga križa prikupiti oko 80 000 kuna za Matejevo dugotrajno i skupo liječenje.

Pozivamo sve koji mogu i žele sudjelovati u ovoj hvalevrijednoj akciji da svoj novčani prilog uplate na sljedeći način:

primatelj: Gradsko društvo Crvenoga križa Metković
IBAN: HR91 2330 0031 1000 7176 7 (vrijedi i za uplate iz inozemstva)
svrha uplate: Pomozimo obitelji Musulin
model: 05
poziv na broj primatelja: 03936471975.

Općina Kula Norinska se pridružuje pozivima da se pomogne obitelji Musulin u teškim trenucima.Skip to content