ZAVRŠEN TURNIR “MARIO NIKOLIĆ KIŠ”

ZAVRŠEN TURNIR “MARIO NIKOLIĆ KIŠ”

Na blagdan Gospe Karmelske u Krvavcu, 16. srpnja, održana je završnica finala  8. Memorijalnog malonogometnog turnira „Mario Nikolić-Kiš“ koji se svake godine održava kao spomen na poginulog pripadnika 4.gardijske brigade Maria Nikolića Kiša.

Pobjednik turnira je ekipa „Caffe bara Stablina“ koje je dobila medalje, pehar u trajno vlasništvo , prijelazni pehar te novčanu nagradu od 5.000,00 kn. Drugo mjesto je osvojila domaća ekipa „Škafiškafnjak“. Nagrade im je uručio načelnik općine Kula Norinska Nikola Krstičević. Drugoplasiranoj ekipi pripale su medalje, pehar za drugo mjesto i novčana nagrada od 2.000,00 kn koje im je uručio predsjednik Udruge veterana 4.gbr Dubrovačko-neretvanske županije Ante Pehar.

Treće  mjesto je osvojila ekipa „Ispod strehe“ iz Metkovića u utakmici u kojoj je svladala ekipu „ŠU Columbia Rogotin“ rezultatom 2:0. „ŠU Columbia Rogotin“ je time osvojila novčanu nagradu od 1.000,00 kn, pehar i medalje.

Najbolji igrač turnira je Darko Jerković iz ekipe „Škafišnjafnjak“, a najbolji strijelac je Stipe Pjević iz ekipe „Caffe Bar Stablina“.

U pauzi uoči finala revijalnu utakmicu odigrali su „Veterani 4.gardijske brigade DNŽ“ i ekipa „Prijatelji Marija Nikolića“, susret je završen rezultatom 3:3.

Sve rezultate i fotografije možete vidjeti na službenoj stranici MNT „Mario Nikolić Kiš”Skip to content