DOBITNICA “EMMY”-JA GOŠĆA U KRVAVCU

DOBITNICA “EMMY”-JA GOŠĆA U KRVAVCU

U Krvavcu je tijekom jučerašnjeg dana boravila Ashley Colburn, producentica i redateljica putopisnih šoua, a za jedan zvan „WOW Croatia“ dobila je 2010. godine i jednu od najprestižnijih svjetskih nagrada  „Emmy Award“. Ashley je dobila i drugi Emmy 2012. godine , a sada snima novi putopisni šou u Hrvatskoj i to baš jedan veći segment u dolini Neretve.

Ashley se sa suradnicima za pomoć obratila Udruzi lađara Neretve, a ona ju uputila na Antu Šprlju koji je odabrao Krvavac za snimanje nekoliko kadrova u kojima Ashley pokušava lancati, veslati i saznati više o lađi i Maratonu lađa te povijesti lađe.

U višesatnom snimanju je sudjelovalo i nekoliko članova ekipe „Gospa karmelska“ Krvavac koji su se pokazali izvrsni domaćini te su Ashley uručili i malu lađu kao poklon, a koja će se čak u emisiji koristiti i kao pokazna lađa u jednoj od scena.

Zanimljivo je da se Ashley okušala u modernom veslanju u lađi i odmah “uhvatila ritam” te je čak veslala gotovo pola sata!

Nakon toga se Ashley uputila u Rogotin  gdje je u radionici Ante Glamuzine Lamze predstavljena tradicija izgradnje lađe. U popodnevnim satima Ashley je veslala sa ženskom ekipom “Metkovke” te će s njima nastupiti i na Maratonu lađa.Skip to content