USKRŠNJA ČESTITKA OPĆINE KULA NORINSKA

USKRŠNJA ČESTITKA OPĆINE KULA NORINSKA

Dragi vjernici,

U osvit zore prije više od 2000 godina jedan niz događaja je promjenio povijest čovječanstva. Ne samo da je promjenio povijest, već je dao nadu povijesti da će primjer žrtve, oprosta i dobrote, jednog dana izvesti čovječanstvo na put koji je put svjetla.

U današnja vremena kada su putevi koji vode u tamu mnogo privlačniji od puteva koji vode ka svjetlu, na nama je da se odupremo naizgled privlačnom, ali uništavajućem zovu nepoznate tame.

Na nama kršćanima je da upalimo svjetlo i budemo vodilja onima koji svjetlo nisu spoznali ili ga vide, ali ne spoznaju njegovu vrijednost.

Nažalost, i na današnji Blagdan mnogi će zaboraviti čemu je On razapet i koje je svrha muke Gospodnje. Budimo mi ti koji nećemo dopustiti u svakodnevnom životu da Krsti bude samo dio folklora. Pobrinimo se da naši vlastiti postupci budu svjetlo svugdje gdje je tama ili gdje se sumrak bori da sakrije sunce, jer samo stvaranjem novog svjetla osiguravamo i sebi svjetlost jednog dana.

Sretan Uskrs žele djelatnici Općine Kula Norinska na čelu s načelnikom Nikolom Krstičevićem i  zamjenikom Brankom Jerkovićem.Skip to content