PROGRAM PROSLAVE GOSPE KARMELSKE I DANA OPĆINE

PROGRAM PROSLAVE GOSPE KARMELSKE I DANA OPĆINE

I ove godine se u općini Kula Norinska, posebice Župi Gospe Karmelske obilježavaju blagdan Gospe Karmelske i Dan Općine Kula Norinska i to s cijelotjednim programom.

Bogati vjerski, kulturni i sportski program organizira Župa Bagalovići, Općina Kula Norinska te niz udruga i pojedinaca koji svojim entuzijazmom doprinose bogatim događanjima ovih dana.

Od vjerskih izdvajamo trodevnu duhovnu obnovu koja kulminira blagdanom Gospe Karmelske. Velik značaj će biti poklonjen mučeništvu don Radovana Jerkovića koji je skončano od komunističkog zlostavljanja.

Od sportskih tu je malonogometni turnir “MNK Mario Nikolić-Kiš” čije će upravi finale biti 16. srpnja na dan Gospe Karmelske, te Lađarski kup koji će se održati 18.srpnja.

Od kulturnih tu su 14.srpnja pučki pjevači Župa Neretvanskog dekanata koji će nastupati u Bagalovićima, 16. srpnja zabavni program u Krvavcu od 22.30 sati, te 18.srpnja nastup grupe “Slatka Tajna” u Krvavcu nakon Lađarskog kupa.

Od administrativno-političkih događanja, tu je svečana proslava 15. srpnja na kojoj se očekuju visoki uzvanici.Skip to content