BOGAT SPORTSKI VIKEND I SPORTSKE NAJAVE

BOGAT SPORTSKI VIKEND I SPORTSKE NAJAVE

Sportski vikend počinjemo sa najavom borbe našeg Ede Čavrka, krvavčanina koji će  24. listopada u Velesu u Makedoniji predstavljati Hrvatsku. Kako je objavila MMA asocijacija, protivnik će mu biti makedonac Toše Cvetkov. Što se tiče priprema, tu nema nikakvih problema. Sada sam negdje na 70 posto, a do meča ću biti u punoj kondiciji. Upravo se spremam na put u Zagreb, gdje ću nastaviti pripreme. U Makedoniju idem po pobjedu, jer ne prelazim  1500 km da bi izgubilo-riječi su samouvjerenog Ede! Edi i njegovom timu želimo puno uspjeha, i da pobjedi u Makedoniji. Više o najavi meča pročitajte na portalu: http://metkovic-news.com.

Što se tiče biciklizma, odlične rezultate bilježi dečko iz Krvavca – Alen Liković, koji je u 3. kolu ASpark Herzegovina MTB lige, koji se je vozilo u Brotnju,  zauzeo visoko 3. mjesto u kategoriji juniora. Također je zapažen rezultat imao i u 2, kolu kada je osvojio 4. poziciju. Alenu i njegovu Biciklističkom klubu Metković želimo još puno postolja u daljnjem natjecanju.

U nogometu, Maestrala u nedjelju čeka susjedski derbi protiv kominskog Gusara. Prilika je to da maestralovci isperu gorak prošlotjedni poraz od Croatije iz Gabrila kada su domaćini pobjedili 4-3. Sve o najavi utakmice, i ostalim novostima pratite na službenim stranicama NK Maestrala www.nk-maestral.com.

Boćarski klub Krvavac također ovaj vikend igra svoju utakmicu kod kuće gdje dočekuje pločanski “Asfalt”. Napominjemo da su naši boćari u prvom kolu bili uspješniji od svojih sportskih protivnika BK”Rogotin” . Rezultat u Rogotinu je bio 10-4. Pozivamo sve ljubitelje boćanja da u nedjelju u 15:30 dođu bodriti naše momke do nove pobjede.Skip to content