4 KVARTA I UTRKA TRUPA

4 KVARTA I UTRKA TRUPA

Prošli vikend u Krvavcu je odigran turnir “4 kvarta”, gdje su proslavljeni bivši i sadašnji majstori malog nogometa pokazali umijeće loptanja na sveopće oduševljenje brojnog gledateljstva.

Utakmice su to gdje snage odmjeravaju poznati krvavčanski kvartovi, a ovogodišnji pobjednici su ekipa Đermistona koji su  u finalu, uz izvođenje penala, pobijedili prošlogodišnje osvajače – ekipu Kave.
Treće mjesto je osvojila ekipa Bare, a četvrta je Jaruga.
Uz roštilj i muziku, zabava se nastavila do dugo u noć.

Sutradan, u okviru “Krvavčanskog lita”, održano je drugo po redu natjecanje u vožnji neretvanskih trupa. Prva vožnja, u parovima, vožena je od Kule Norinske do Krvavca. Vrijeme i maestral, te veliki valovi nisu bili naklonjeni veslačima te je bilo i potopljenih trupa. Od pet posada, prvi u cilj, u Krvavac, stigli su veslači Mirko Batinović “Rašo”Hrvoje Medak. Kao drugi u cilj su uveslali Joko BorasAndrija Vučković, a kao brončani Andrija MarušićHrvoje Volarević.

U pojedinačnoj konkurenciji nastupilo je 13 veslača, a kao pobjednik ponovno se zlatnom medaljom  okitio Hrvoje Medak, dok je srebreni veslač Dragan Volarević, a brončana medalja je pripala Mirki Batinoviću.

Uz natjecanje, organizator se pobrinuo i za zabavu te jelo i piće. Jedno ugodno poslijepodne uz zabavu i natjecanje, te se nadamo da se vidimo i dogodine. (preuzeto sa likemetkovic).hrSkip to content