OBAVIJEST O PREDUPISU DJECE U PRVI RAZRED ŠKOLSKE GODINE 2017./2018.

OBAVIJEST O PREDUPISU DJECE U PRVI RAZRED ŠKOLSKE GODINE 2017./2018.

U prvi razred školske godine 2017./2018., u Osnovnu školu Kula Norinska, upisat će se djeca koja imaju prebivalište, odnosno prijavljeno boravište na području koje pripada školi, i to:

1. djeca dorasla za upis u prvi razred,

2. djeca kojima je za školsku godinu 2016./2017. rješenjem  Ureda državne uprave  odgođen upis u prvi razred osnovne škole.

Pozivaju se roditelji, odnosno skrbnici djece dorasle za upis da najkasnije do 20. veljače 2017. godine podnesu zahtjev za uvrštenje svog djeteta na popis djece dorasle za upis na slijedeći način:

Zahtjev se podnosi na obrascu „Zahtjev za uvrštenje djeteta na popis djece školskih obveznika“ koji je dostupan u prilogu, te  na web stranici Ureda državne uprave (www.udu-dnz.hr).
Popunjeni zahtjev, kao i skeniranu osobnu iskaznicu jednog od roditelja, odnosno skrbnika ili potvrdu o prebivalištu/boravištu, roditelj treba dostaviti Ispostavi u Metkoviću na e-mail branitelji.metkovic@udu-dnz.hr , osobno ili poštom na adresu:

Ured državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Ispostava u Metkoviću

Stjepana Radića 3

20350 Metković

Zahtjev za prijevremeni upis se podnosi na obrascu „Zahtjev za utvrđivanje  psihofizičkog stanja djeteta/učenika“ kao i na Obrascu 6, a dostupni su u prilogu, te  na  web  stranici ovoga Ureda državne uprave (www.udu-dnz.hr.).

Upis u prvi razred

Zahtjev_za__uvrstavanje_djeteta_u_popis_skolskih_obveznika

Obrazac_6_-_Zahtjev_za_utvr_ivanje_psihofizickog_stanja_djetetaSkip to content