PROJEKT ZAŽELI I OSTVARI

PROJEKT ZAŽELI I OSTVARI

Općina Kula Norinska u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnim uredom Dubrovnik, Centrom za socijalnu skrb Metković i Gradom Metković prijavljuje projektni prijedlog “Zaželi i ostvari” iz Programa zapošljavanja žena koji se financira unutar OP Učinkovitih ljudskih potencijala 2014.-2020. godine iz Europskog socijalnog fonda.

Program je namijenjen zapošljavanju žena starijih od 50 godina, sa najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem, koje se vode u evidenciji HZZ-a, te ostalih ranjivih skupina, a sve u svrhu potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u lokalnoj zajednici.

Obzirom da će projektom “Zaželi i ostvari” biti obuhvaćeni krajnji korisnici, starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju, molimo sve zainteresirane starije i nemoćne osobe ili njihove skrbnike da se jave u Općinu Kula Norinska radi evidentiranja.

Ujedno pozivamo sve žene starije od 50 godina koje su zainteresirane za rad po ovom programu, a vode se u evidenciji HZZ-a, da se jave u Općinu Kula Norinska.

Općina Kula Norinska



Skip to content