ISPLATA BOŽIĆNICA UMIROVLJENICIMA

ISPLATA BOŽIĆNICA UMIROVLJENICIMA

Nakon što smo u ovoj godini osigurali pomoć pri kupnji radnih bilježnica za učenike osnovnih škola na području općine Kula Norinska, općina će u ovoj godini provesti još jedan projekt kojim će posebnu pažnju pokloniti svojim sugrađanima, ovog puta pripadnicima treće dobi.

U ovogodišnjem proračunu predviđena je isplata jednokratne novčane pomoći za božićne blagdane umirovljenicima čije mirovine ne prelaze 2.000 kuna. Tako će sukladno odluci pravo na jednokratnu novčanu potporu u iznosu od 200 kuna ostvariti svi umirovljenici koji imaju prebivalište na području općine Kula Norinska i koji primaju mirovinu do 2.000 kuna.

Prema javnom pozivu koji je objavljen na službenim stranicama općine Kula Norinska i oglasnih tabli molimo  sve zainteresirane umirovljenike koji ostvaruju pravo na isplatu jednokratne novčane potpore da zahtjeve dostave svakim radnim danom u razdoblju od 10. prosinca do 21. prosinca 2018. godine u vremenu od 8,00 do 13,00 sati u prostorijama općine Kula Norinska, Rujnička 1, 20341 Kula Norinska.

ZAHTJEV: Zahtjev za umirovljenike

UZ ZAHTJEV POTREBNO JE PRILOŽITI:

–      PRESLIKU OSOBNE ISKAZNICE ILI UVJERENJE O PREBIVALIŠTU

–      POTVRDA O VISINI MIROVINE (PRESLIKA ODRESKA MIROVINE, IZVATKA IZ BANKE ILI

        POTVRDU HRVATSKOG ZAVODA ZA MIROVINSKO OSIGURANJE O MIROVINI)

–      OIB ( DOKUMENT IZ KOJEG JE VIDLJIV OSOBNI IDENTIFIKACIJSKI BROJ)Skip to content