OBAVIJEST – PREVENCIJA ŠIRENJA VIRUSA COVID-19

OBAVIJEST – PREVENCIJA ŠIRENJA VIRUSA COVID-19

Stožer civilne zaštite Općine Kula Norinska aktivno djeluje sukladno zakonskim obavezama i potrebama na terenu – prati situaciju u vezi s opasnošću od epidemije novog koronavirusa COVID-19 (SARS—CoV-2), te je u kontinuiranom kontaktu s nadležnim županijskim i nacionalnim tijelima. U slučaju potrebe pravodobno ćemo reagirati konkretnim mjerama.
Na području općine Kula Norinska nema planiranih većih kulturnih, sportskih i drugih događaja, te su za područje naše općine adekvatne mjere koje su donesene i primjenjuju se na nacionalnoj i županijskoj razini. Molimo da pratite u slijedećim danima službene web stranice i facebook stranice općine, na kojima ćemo u slučaju potrebe objaviti nove mjere.
Pozivamo građane da prate preporuke nadležnih nacionalnih i županijskih tijela – prvenstveno Vlade RH: https://vlada.gov.hr/koronavirus, Nacionalnog stožera civilne zaštite https://civilna-zastita.gov.hr/, te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo: https://www.hzjz.hr/priopcen…/koronavirus-najnoviji-podatci/ i https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/…/ .Skip to content